Viron ja Suomen keksijätapaaminen paisuu kansainväliseksi (FIN) (ENG)

(FIN) Ensi kesänä jo kolmatta kertaa Tallinnassa järjestettävä keksintötapahtuma kasvaa hyvää vauhtia. 2.6.2018 alkava tilaisuus pitää sisällään jo merkittävän määrän keksintöjä ja rahoittajia eri maista. Jokaisella on mahdollisuus pitää 10 minuutin esittelytilaisuus, olipa kyseessä rahoittaja tai keksijä, tai vaikkapa patenttiasiantuntija. Tilaisuuuden intiimiys tekee luontaisesti helpoksi kontaktoitua. Normaalille yleisölle tilaisuus ei ole avoin.

”Meillä oli tänä vuonna porukkaa jo Ruotsista, Norjasta, Venäjältä. Ensi vuonna on tulossa ranskasta ja saksastakin. Pääluku tulee olemaan 100.  n. neljännes osallistujista on rahoittajia, joka on erittäin hyvä merkki. ”  Kertoo Kaila.

Tapahtuma on maksuton, lukuunottamatta yöpymisiä ja muita matkaan liittyviä kustannuksia, ja järjestetään Ravila Manor  -nimisessä kartanossa, jossa yöpymismahdollisuuskin. http://www.ravilamois.ee/ Varaus yöpymiseen kannatta tehdä vielä tämän vuoden puolella (sun.estonia@gmail.com) .

Kuva 2014 järjestetystä tapahtumasta.

Lisätietoja: Kari Kaila, Puh +358 (0) 40 5635263  Email: karikaila(a)gmail.com


(ENG) Inventors meeting between Estonia and Finland expands to be more international

Inventors meeting will be organized next summer for the third time and the seminar expands rapidly. Seminar takes place on 2.6.2018 and there are already going to be remarkable amount of inventions and investors from diverse countries. Everyone has an oppotunity to have a 10 minutes promotion, if you’re investor, inventor or for example patent expert. Seminar is intime, so it’s easy to make contacts naturally. Happening is not for the public.

”We already had folk from Sweden, Norway and Russia. Next year there will be participants from France and Germany too. It’s going to be appr. 100 participants, and 1/4 are investors, which is a very good sign”, Kaila tells.

Seminar itself is free for charges. Accomodation and other travel expenses exclude. Seminar takes place in a manor called Ravila Manor http://www.ravilamois.ee/ , where is also possibility for accomodation (sun.estonia@gmail.com). Please make your reservation until the end of this year.

For more information: Kari Kaila telephone: +358 (0) 40 5635263 Email: karikaila(a)gmail.com

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *